Solitude Among Ruins

Solitude Among Ruins


This shoot is from first series taken with my actualy Canon camera, indexing my images I found it, and I try to do something special from it. Watch the results!

4 comentarii:

Adriana Romina said...

Felicitari! Ai un stil aparte si nu lasi senzatia ca arunci cu ochiul in operele altora, se vede mana ta...

Alex Bocutz said...

Multzam fain, pentru comentariu. Nu poti sa nu te uiti la ceilalti, cateodata inveti de la ei, ce sa faci si ce sa nu faci! Cum am mai zis pe undeva, practic aprecierea artei fotografice depinde de ochiul fiecvaruia, astfel, eu am un cadru care zic ca e praf si nu ma astept la nimic de la acel cadru si el ajunge sa fie poate cel mai apreciat, sau chiar invers!
Oarecum m-am bazat mai mult pe natura, peisaje, etc, abia de curand am inceput sa experimentez factorul uman in fotografie, din punctul meu de vedere este un alt nivel :)
Offtopic: " unde e seful cel mare si iesirea spre celalalt nivel?!"

Adriana Romina said...

Cele doua elemente pot fi imbinate foarte bine, respectiv natura si omul si in felul acesta reusesti sa transmiti mai mult decat fragilitatea unei flori, fiindca adaugi fragilitatea unui chip, reusind sa faci mai usor de inteles mesajul fotografiei.Am dat un exemplu banal, sunt zeci de alte motive pt care ar trebui sa folosesti modele umane.
E un alt nivel, pentru ca intervine expresivitatea aceea despre care vorbeam in adevaratul sens al cuvantului, adica nu se mai rezuma la sugestii, mesajul e clar, chiar daca intotdeauna exista loc de interpretari. Depinde de fotograf, de imaginatie si de ceea ce vrea sa arate.
Poate nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar cu timpul daca o sa continui sa vezi in oameni o sursa de inspiratie, o sa le pretuiesti defectele si o sa iti dai seama ca perfectiunea e un fel de ghiveci de defecte adaptate, perfectionate daca vrei. Asa am invatat sa apreciez oamenii. :)

Alex Bocutz said...

Nu depinde numai de fotograf, depinde si de cel care vede fotografia, oamenii au moduri diferite de a vedea lucrurile si ceea ce ii inconjoara. Cat despre imbinarea naturii cu factorul uman, ai dreptate, insa trebuie sa si reusesti sa imbini cele doua elemente in asa fel incat sa exprime ceva, sau macar sa fie placuta ochiului.
MUltumesc pentru Feed-back!