Shesdead

Shesdead
Benson (Bass) from SHESDEAD

6 comentarii:

Andra said...

burticu..bogdane :))

iulia said...

Da,bine.Cum spui tu.Intre o banca si un politist,cedeaza sigur banca.Asa ca nu are rost sa mai comentez nimic.
Ca un sfat-incearca sa folosesti si regulile de ortografie si punctuatie cand scrii.Asta asa pentru a nu te face foarte tare de ras,domnu' "fotograf".SPOR!

Alex Ciopata said...

Fatuca tu chiar esti proasta?
Deci sa iti explic din nou poate de data asta neuronul tau isi da seama ce am vrut sa zic legat de fotografie si critica :
" Daca un om, care a fost spectator la sute sau mii de concerte de opera, ii spune unui tenor ca este praf, tenorul poate sa ii zica spectatorului ca nu are dreptate si ca el este praf pentru ca nu poate sa cante?"
Asa si cu infamul portofoliu, poti fi un critic foarte bun, dar poate ca iti lipseste acel ceva care sa te inspire si sa faca din lucrarile tale o capodopera.
Plus ca, din nou, eu nu am zis niciodata ca sunt fotograf si nici nu sustin treaba asta, comparativ cu tine!
Si din cate imi aduc aminte tu te laudai(si inca o faci) ca esti fotograf. Dar dupa ce ti-am zis ca poza de la antetul blogului tau e de cacat, ai schimbat-o repede, insa e prea tarziu deja te-ai facut de rahat ( si o sa mai rada multa lume despre faza aia, mult timp )
Tot comparativ cu tine... de ce nu iti publici comentariile pe care ti le da lumea? Iti sifoneaza imaginea? Se pare ca da, iar despre faza cu followers... este ceva irelevant,este mai mult o metoda de a-ti promova blogul, pot sa bag mana in foc ca nici macar un sfert din cei de acolo nu iti urmaresc intr-adevar postarile.


Cat despre ortografia si gramatica mea... mai intati aplica tu niste reguli legate de fotografie si dupa aia cand putem vorbi de la acelasi nivel cred ca poti sa te legi si de treaba asta, era de asteptat sa nu te poti lega de alt aspect!
Cand te dai fotograf ( asa cum zici tu, ca faci fotografii pe la nunti, evenimente, etc) trebuie sa arunci in fata cele mai pretioase lucrari ale tale ceea ce tu nu faci, iar daca faci sunt praf!!!

Alex Ciopata said...

Si aici link-ul unde ti-am explicat problema portofoliului si critica : http://umbresfasiate.blogspot.com/2009/12/iron-dreams.html

Alex Ciopata said...

Si aici un link sa rada tot poporul de tine, ar fi pacat sa nu arat tuturor asta!

http://www.2betivi.com/2010/01/ia-poza-neamule.html


Adica imaginea de la antetul blogului cu care se lauda fatuca asta !

Jderu said...

vaaaai, dar cum se freaca cu buretele =))))